Vier seizoenen lang genieten van uw chalet!

Geheel naar eigen wens genieten van uw vrijetijd!XHC maakt al jaren exclusieve chalets in allerlei soorten en maten. De chalets zijn uniek in hun duurzaamheid en kwaliteit. Alle wensen van de klant worden besproken en toegepast. Comfort en kwaliteit staan bij XHC centraal. Daarnaast zorgt XHC ervoor dat u ook in de winter in uw chalet kunt doorbrengen.

Wintervast

In de winter wilt u natuurlijk dat de warmte binnen in uw chaletblijft en dat er zo weinig mogelijkwarmte verloren gaat. XHC maakt veel gebruik van hout in de chalets, hout heeft een hoge isolatie waarde en hierdoor gaat er weinig warmte verloren.In een natuurrijke omgeving wilt u natuurlijk geen energie verspillend chalet hebben. Daarnaast gebruikt XHC verschillende soorten isolatie. De klant kiest de isolatie met de isolatiewaarde die voor haar wenselijk is.Voor alle klimaten is er een passende isolatie.Naast hout enduurzame isolatie wordt er ook hoogwaardige folie op de wanden en daken geplaatst. De belangrijkste eigenschappen van deze folie is dat het waterkerend en dampopen is. Zodat u geen vocht en schimmelplekken in uw chalet kunt verwachten.

Energie zuinig

Steeds meer parken stellen eisen aan een chalet. Ze moeten duurzaam zijn en milieu bewust. Door de technieken die XHC toepast en het continu innoveren blijven de chalets van XHC zeer geschikt voor het milieubewuste beeld. Daarnaast is het voor eventuele huurders aantrekkelijker om een chalet te huren die duurzaam is. Door de lange levensduur en de goede kwaliteit van de chalets zijn de terugverdien periodes erg positief.

Winterbestendige chalets zijn niet meer weg te denken. De chalets worden steeds energie-efficiënter en duurzamer. Bent u geïnteresseerd of wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij proberen u zo correct en spoedig mogelijk te helpen. U kunt ook altijd online een vrijblijvende offerte aanvragen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.