45M2

L. 10,85M
B. 4,15M

2

4

A title

Image Box text

Ontmoet de Comfort-line

Het ontwerp van de Comfort-line zorgt ervoor dat het chalet aan alle gemakken en comfort voldoet. Het chalet is voorzien van 2 slaapkamers met optie tot 3 slaapkamers. Een compleet ingerichte badkamer en een keuken die aan al uw wensen aangepast kan worden. De openslaande tuindeuren brengen u naar de tuin of naar het terras. Daarnaast is het chalet erg onderhoudsvrij, waardoor u tijdens uw verblijf in het chalet zich niet hoeft druk te maken over het uiterlijk van het chalet. Zodat u kunt genieten van het verblijf in het chalet.

Afspraak maken? Het proces

A title

Image Box text

Ontmoet de Comfort-line

Het ontwerp van de comfort-line zorgt ervoor dat het chalet aan alle gemakken en comfort voldoet. Het chalet is voorzien van 2 slaapkamers met optie tot 3 slaapkamers. Een compleet ingerichte badkamer en een keuken die aan al uw wensen aangepast kan worden. De openslaande tuindeuren brengen u naar de tuin of naar het terras. Daarnaast is het chalet erg onderhoudsarm, waardoor u tijdens uw verblijf in het chalet zich niet hoeft druk te maken over het uiterlijk van het chalet. Hierdoor kunt u zorgeloos genieten van het verblijf in uw Chalet.

Afspraak maken? Het proces


  Plattegrond

  Onderstaande plattegrond betreft een standaard model chalet. Alle chalets van XHC bouw kunnen aangepast worden aan uw eigen wensen.

  Meer over maatwerk Bekijk de brochure

  Geïnteresseerd in ons werk?

  Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?
  We plannen geheel vrijblijvend een gesprek in om elkaar eens te leren kennen en
  wat de mogelijkheden zijn.

  +31(0)544 34 35 37 info@xhcbouw.nl
  +31(0)53 234 62 47
  info@xhcbouw.nl

  Geïnteresseerd in ons werk?

  Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?
  We plannen een vrijblijvend gesprek in om elkaar te leren kennen en de
  mogelijkheden door te nemen.

  +31(0)544 35 36 37
  info@xhcbouw.nl