XHC Exclusieve Hout & Chaletbouw

XHC Exclusieve Hout en Chaletbouw is een specialist in de bouw van luxe Chalets. Onze maatwerk Chalets zijn tot wel 100m2 groot. Door de exclusiviteit van XHC zijn de luxe Chalets vaak, qua inrichting en afwerking, luxer dan woningen. De Chalets van XHC worden geleverd met een compleet ingerichte inbouwkeuken, een volledig uitgeruste badkamer en centrale verwarming zodat de consumenten ook in de winter kunnen genieten van hun luxe Chalet.

De Chalets van XHC bouw worden onder andere verkocht in Nederland, Zwitserland, Duitsland, Frankrijk en België. XHC bouw maakt gebruik van duurzame materialen. Hierdoor hoeft de consument zich niet druk te maken over het onderhoud van het Chalet.

Bekijk onze chalets Contact opnemen?

Laat je door ons inspireren

Onder begeleiding van de adviseurs worden de wensen van de consument uitvoerig besproken en vertaald in een concept. Hierdoor creëert de klant een uniek Chalet. XHC bouw biedt een groot scala van luxe chalet modellen aan. Deze standaard modellen voldoen aan een bepaalde mate van luxe die XHC bouw hanteert.

Concept realisatie Maatwerk chalet?

Hoge kwaliteitsstandaarden bij XHC

De standaard modellen van XHC hebben een breed en stevig skelet en een hoge isolatiewaarde. Daarnaast worden er duurzame producten gebruikt en beschikken de Chalets over een centrale verwarming.

Hiermee garanderen wij dat uw luxe chalet voldoet aan de eisen die u van een XHC Chalet mag vragen. De standaard modellen van XHC bouw zijn volledig aan te passen aan de wensen die consument heeft. De standaard modellen vormen een basis.

Het proces Bekijk onze chalets

Geïnteresseerd in ons werk?

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?
We plannen geheel vrijblijvend een gesprek in om elkaar eens te leren kennen en
wat de mogelijkheden zijn.

+31(0)544 35 36 37 info@xhcbouw.nl
+31(0)53 234 62 47
info@xhcbouw.nl

Geïnteresseerd in ons werk?

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?
We plannen een vrijblijvend gesprek in om elkaar te leren kennen en de
mogelijkheden door te nemen.

+31(0)544 35 36 37
info@xhcbouw.nl