Ontdek het ultieme gemak van prive sanitair op campings! Weg zijn de dagen van het delen van douches en toiletten met anderen; bij prive sanitair geniet u van exclusieve voorzieningen die alleen aan u toebehoren.

Wat maakt prive sanitair zo’n onmisbare toevoeging aan het kampeeravontuur? Het antwoord is eenvoudig: het draait allemaal om comfort, gemak en hygiëne. Hier zijn enkele voordelen die men kan verwachten:

  1. Privacy: Met uw eigen sanitairruimte kunt u genieten van totale privacy. Geen lange wachtrijen meer voor de douche of toilet, geen compromissen over hygiëne. Het is uw eigen persoonlijke ruimte om te ontspannen en op te frissen.

  2. Hygiëne: Hygiëne staat voorop, vooral tijdens het reizen. Met prive sanitair hoeft u zich geen zorgen te maken over de netheid van gedeelde faciliteiten. Alles is speciaal voor u schoongemaakt en onderhouden, waardoor u gemoedsrust heeft tijdens uw verblijf.

  3. Comfort: Geniet van het comfort van thuis, zelfs midden in de natuur. Uw prive sanitair is uitgerust met moderne voorzieningen zoals een ruime douche, toilet en wastafel. Geen compromissen meer, alleen maar puur comfort.

  4. Convenience: Geen gedoe meer met het meeslepen van toiletartikelen naar gemeenschappelijke douches. Alles wat u nodig heeft is binnen handbereik in uw eigen prive ruimte. Het is kamperen, maar dan met alle gemakken van thuis.

Bekijk onze Prive sanitaire units

Voorraadmodel 

Afmeting: 2.6 x 2.82 meter
Aantal badkamers: 2

Bekijk de SU2

Voorraadmodel 

Afmeting: 5.4 x 2.82 meter
Aantal badkamers: 4

Bekijk de SU4

Maatwerk unit 

Vraag vrijblijvend uw maatwerk sanitaire unit aan.

Bekijk onze Sanitairgebouwen

Maatwerk Sanitairgebouw

Bij XHC Exclusieve hout en Chaletbouw ondersteunen wij u graag bij de keuze voor uw sanitairvoorziening.
Neem contact op met een van onze adviseurs en ontvang een vrijblijvende offerte voor uw maatwerk sanitairgebouw. 

Contact