110% maatwerk

Ieder Chalet bij XHC bouw is uniek. De wensen van de klant staan centraal, hier is een maatwerk Chalet een belangrijk onderdeel van. Alle Chalets zijn bij XHC maatwerk Chalets. Maatwerk heeft een brede definitie, naast maatvoering en indeling van uw Chalet kunt u ook keuzes maken in de mate van luxe.

Indeling van uw Chalet

De indeling en afmeting van uw maatwerk Chalet kunt u zelf bepalen. Wilt u 2, 3 of misschien wel 4 slaapkamers en hoeveel slaapplaatsen moeten hier worden gecreëerd? Kiest u voor een open keuken en een woonkamer met openslaande tuindeuren of toch voor een gesloten keuken en een woonkamer met grote raampartijen? Al u wensen staan bij XHC bouw centraal. Naar aanleiding van uw wensen wordt er een vrijblijvend concept van uw Chalet ontworpen. Bij het concept van uw maatwerk Chalet worden uw wensen verwerkt en wordt er optimaal gebruik gemaakt van de ruimte die aanwezig is.

Uw tweede thuis

Uw Chalet is in veel gevallen uw tweede huis, hier wilt u zich natuurlijk ook thuis voelen. Door het interieur aan te sluiten op uw wensen dan zult u zich sneller thuis voelen. Bij XHC bouw kunt u de mate van luxe van uw Chalet bepalen. Heeft u altijd al gedroomd van een sauna of van een inloopkast? Alles in mogelijk in een maatwerk Chalet van XHC bouw. Door uw wensen in het maatwerk proces op te nemen zult u zich thuis voelen in uw zelfontworpen Chalet.

Uw maatwerk Chalet aanvragen

Op de website van XHC bouw kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen van uw eigen maatwerk chalet. Heeft u in het modellen overzicht een Chalet gevonden die u aanspreekt of heeft u een nieuw ontwerp? Dan kan u hiervan een vrijblijvende offerte aanvragen. Stuur uw wensen en eventuele tekeningen naar ons toe en u ontvangt een offerte van uw eigen maatwerk Chalet.

Wilt u zelf een vrijblijvende offerte aanvragen van uw eigen maatwerk Chalet?

Offerte aanvragen Contact opnemen?

Geïnteresseerd in ons werk?

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?
We plannen geheel vrijblijvend een gesprek in om elkaar eens te leren kennen en
wat de mogelijkheden zijn.

+31(0)544 35 36 37 info@xhcbouw.nl
+31(0)53 234 62 47
info@xhcbouw.nl

Geïnteresseerd in ons werk?

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?
We plannen een vrijblijvend gesprek in om elkaar te leren kennen en de
mogelijkheden door te nemen.

+31(0)544 35 36 37
info@xhcbouw.nl