Uw eigen XHC Chalet ontwerpen.

Bent u zelf creatief en wilt u uw ideeën in een ontwerp uitdrukken?
Dan zijn er verschillende programma’s waarmee u een Chalet kunt ontwerpen.
Het ontwerp kunt u meenemen voor het vrijblijvend gesprek.

Er zijn veel verschillende soorten programma’s waarmee u uw droomchalet kunt ontwerpen. Door het ontwerpen van uw droomchalet krijgt u een beter inzicht in de ruimte en kunt u een verdeling van de ruimtes maken. Dit kan natuurlijk ook in bijzijn van een van onze adviseurs. In de basis begint het ontwerpen van een chalet bij een van onze basismodellen. U kunt natuurlijk ook zelf een model ontwikkelen in een van de ontwerpprogramma’s. 

Bekijk alle modellen chalets

Floorplanner

Een van deze gratis ontwerpprogramma’s is Floorplanner. Floorplanner is een vrij eenvoudig programma waarmee u zowel 2D als 3D ontwerpen kunt maken. Voor het gebruik van Floorplanner hoeft u niets te downloaden. Via de website van Floorplanner kunt u een onbeperkt aantal ontwerpen en plattegronden maken. Aan de hand van uw ontwerp maakt een van onze adviseurs een voorstel. Het voorstel wordt pas definitief wanneer het voldoet aan al uw wensen.

Floorplanner

Sweet Home 3D

Sweet Home 3D kunt u gratis downloaden via hun website. Met deze software kunt u 2D en 3D plattegronden en ontwerpen maken. Deze software is geavanceerder dan Floorplanner. De adviseurs van XHC Chaletbouw maken zelf ook gebruik van deze software, zodat u thuis aanpassingen kunt doen. U krijgt de tekening mee naar huis, via het programma Sweet Home 3D kunt u thuis aan de slag gaan met het ontwerp.

Sweet Home 3D

Wanneer u tevreden bent over het ontwerp, kunnen de productkeuzes worden gemaakt. U kunt uw eigen producten samenstellen of kiezen uit de keuzeselectie van XHC Chaletbouw. Deze keuzeselectie bestaat uit producten die het vaakst voorkomen. De productkeuzes lopen uiteen van wandplaat tot aan de kastgreepjes. Wilt u meer weten van de mogelijkheden bij XHC Chaletbouw? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.

Contact Offerte aanvragen

Geïnteresseerd in ons werk?

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?
We plannen geheel vrijblijvend een gesprek in om elkaar eens te leren kennen en
wat de mogelijkheden zijn.

+31(0)544 35 36 37 info@xhcbouw.nl
+31(0)53 234 62 47
info@xhcbouw.nl

Geïnteresseerd in ons werk?

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?
We plannen een vrijblijvend gesprek in om elkaar te leren kennen en de
mogelijkheden door te nemen.

+31(0)544 35 36 37
info@xhcbouw.nl