De productie van uw Chalet

U heeft gekozen voor uw eigen Chalet van XHC Bouw, maar hoe wordt uw droomchalet gerealiseerd?

Technisch ontwerp

Nadat u samen met een van onze adviseurs uw eigen Chalet en de daarbij horende materiaalkeuze heeft samengesteld gaat het productieproces beginnen. Allereerst wordt u eigen Chalet door de technisch tekenaars van XHC bouw aan de hand van uw wensen getekend. Dit gebeurt met minuscule precisie. 

Fundering en Skelet

Als het technisch ontwerp van uw eigen chalet is voltooid gaat de daadwerkelijke bouw van uw eigen Chalet beginnen. Het stalen onderstel wordt aan de hand van de technische tekening gelast. Hierna wordt de eerste balklaag, de vloerisolatie en het leidingwerk aan het onderstel toegevoegd. Hierboven op de fundering komt het houten skelet van het Chalet.  

Gevelafwerking en dakafwerking

Als het houten skelet van uw eigen Chalet op de fundering staat kan de afwerking van de buitenkant beginnen. Tijdens deze fase worden de gevelplaten aangebracht en zal de dakafwerking op uw eigen Chalet worden aangebracht. Tijdens deze fase wordt ook het terras aangebracht, indien u voor een terras heeft gekozen.  

Binnen afwerking

Aan de binnenkant van uw eigen Chalet wordt een hoogwaardige kwaliteit folie aangebracht. Hierna wordt de isolatie en de elektriciteit in de wanden aangebracht. Tot slot wordt de binnenwand afwerking bevestigd en worden de kozijnen geplaatst.  

Keuken, badkamer en inrichting 

Als alle kamers in het Chalet zijn afgewerkt begint de inrichting van uw eigen Chalet. In de slaapkamer worden de bedden en de kasten geplaatst waar u voor gekozen heeft. In de badkamer worden de douche, wc eventuele sauna en badkuip geplaatst. Tijdens de laatste fase van het bouwproces wordt ook uw keuken met het door u gekozen apparatuur geplaatst. Nadat de keuken is geïnstalleerd worden de Rolluiken, gordijnen, horren en lampen geplaatst, indien u hiervoor gekozen heeft.  

Kwaliteit controle

De laatste fase in het proces is de kwaliteitscontrole. De kwaliteit die XHC Chaletbouw garandeert, wordt nagekeken en gewaarborgd door de kwaliteitsmanager van XHC Chaletbouw. Uw eigen Chalet wordt tijdens deze fase gecontroleerd en geanalyseerd.  

Tijdens de bouw van uw eigen Chalet bent u van harte welkom in onze fabriek, om de bouw van uw eigen Chalet te bewonderen.