De aanschaf van uw XHC Chalet.

De aanschaf van uw tweede huis is een belangrijk proces. In dit proces wilt u natuurlijk goed  begeleid
worden. Wellicht heeft u zich al georiënteerd en een aantal wensen op een rij gezet. De specialisten van XHC bouw
vertalen uw wensen tijdens een vrijblijvend gesprek wat resulteert in een ontwerp.

1. Eigen oriëntatie

Het is belangrijk dat u zich thuis voelt in het Chalet, het is immers uw tweede huis. Echter hebben een aantal factoren invloed hierop. Meestal zijn er voorschriften van uw parkeigenaar of gemeente wat de afmeting betreft. Ook het uiterlijk van het Chalet is erg belangrijk. Wilt u een modern Chalet wat uitspringt in de natuur? Of wilt u juist een Chalet dat opgaat in de natuur?

Bekijk alle modellen chalets

2. Vrijblijvend gesprek

Wanneer u een beeld heeft gekregen van uw Chalet ontvangen wij u graag in onze showroom. De showroom geeft “live” zicht op de productiehal waar u kunt zien hoe het volgende unieke project wordt gebouwd. Onze adviseurs zullen samen met u uitvoerig kijken naar de wensen en zullen u adviseren in bijvoorbeeld de indeling van uw Chalet. Met de informatie maken onze specialisten een concept. En dit gebeurt allemaal onder het genot van een kop koffie.

Afspraak maken?

3. Concept realisatie

Als het concept gerealiseerd is zult u deze opgestuurd krijgen. U kunt dit concept in alle rust bekijken. Wanneer u eraan toe bent nodigen wij u uit voor een gesprek. Tijdens dit gesprek zal samen met de adviseur gekeken worden naar het concept. Het concept wordt hier bijgewerkt totdat al uw wensen zijn verwerkt. Door al uw wensen te verwerken is ook uw Chalet een uniek project.

Bekijk hier een voorbeeld

4. Vrijblijvende offerte

Bent u tevreden met het ontwerp, dan zullen wij samen met u het materiaalgebruik bepalen. Tijdens deze fase worden verschillende keuzes gemaakt over:

Gebruik van gevelbekleding, de isolatiewaarde van het Chalet, keuken en inbouwapparatuur, dak bekleding, badkamer sanitair, exclusiviteit (Sauna, inloopkast, vloerverwarming), eigen transport of transport en plaatsing door vertrouwde partners van XHC.

Omdat XHC bouw uitsluitend hoge kwaliteit Chalets levert zijn een aantal eigenschappen standaard in een XHC Chalet. Zo beschikt elk XHC Chalet over centrale verwarming en duurzame producten. Daarnaast beschikt elk XHC Chalet over extra dikke wanden en vloeren waardoor uw Chalet als een huis staat. Na dit gesprek ontvangt u een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvragen

5. Daadwerkelijke bouw van uw chalet

Bent u akkoord gegaan met de offerte, dan sturen wij u een orderbevestiging op. Nu gaat de daadwerkelijke bouw van uw chalet beginnen. Maakt de bouw van uw eigen Chalet uw nieuwsgierig? Dan kunt u altijd langskomen in onze fabriek om te kijken hoe het Chalet van begin tot eind wordt opgebouwd. De koffie staat immers altijd voor uw klaar.

Koffie of toch liever thee?

Geïnteresseerd in ons werk?

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?
We plannen geheel vrijblijvend een gesprek in om elkaar eens te leren kennen en
wat de mogelijkheden zijn.

+31(0)544 35 36 37 info@xhcbouw.nl
+31(0)53 234 62 47
info@xhcbouw.nl

Geïnteresseerd in ons werk?

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?
We plannen een vrijblijvend gesprek in om elkaar te leren kennen en de
mogelijkheden door te nemen.

+31(0)544 35 36 37
info@xhcbouw.nl