De beste willen zijn, dat is waar wij van XHC bouw al jaren op voortbouwen. Kiest u voor XHC bouw, dan kiest u voor kwaliteit, duurzaamheid en exclusiviteit. Dit garandeert XHC door middel van de kwaliteitsstandaarden. De klant krijgt bij ons de aandacht die hij verdient. Door de flexibiliteit van XHC chaletbouw is elk chalet een uniek project.

Voordelen van chaletbouw

  • Vervaardigd aan de hand van uw wensen
  • Een Chalet is in veel gevallen luxer dan uw huis
  • Oneindig veel mogelijkheden door middel van maatwerk chaletbouw
  • Aantrekkelijke investering door de duurzaamheid en eventuele rentabiliteit
  • Geleverd met volledig uitgeruste keuken, badkamer en slaapkamer
  • Een chalet is mobiel, waardoor het verplaatsbaar is
  • Het chalet is onderhoudsarm
Bekijk alle modellen chalets Maatwerk chalet

Uw tweede huis

Om zorgeloos te kunnen recreëren in uw chalet dient het te voelen als uw tweede huis. Hierbij moet het voldoen aan de luxe die u gewend bent, of misschien wel iets luxer dan u gewend bent. Chaletbouw biedt u hier veel mogelijkheden. Daarnaast is het ook belangrijk waar dat het chalet staat. U kunt het chalet op uw favoriete plek zetten. Veranderd uw keus gaandeweg, dan kunt uw chalet laten verplaatsen. Voordeel aan een recreatiewoning is dat het altijd beschikbaar is, er zijn immers geen boekingen voor nodig. Ook bent u altijd zeker van de kwaliteit die u krijgt. Bent u na verloop van tijd uitgekeken op de inrichting van uw chalet, dan kunt u deze zonder overleg aanpassen en laten vervangen. Het is zelfs mogelijk om de kamerinrichting van uw chalet aan te passen door een wand toe te voegen en/of weg te halen. Afspraak maken?

Interesse in chaletbouw?

U bent de klant, hierdoor bepaalt u de kenmerken van het chalet. Dat wil zeggen dat u ook de prijs van het chalet bepaalt. Daarnaast bepaalt u ook de kwaliteit van uw chalet door, de voor u juiste chaletbouwer te kiezen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Contact

Geïnteresseerd in ons werk?

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? We plannen geheel vrijblijvend een gesprek in om elkaar eens te leren kennen en wat de mogelijkheden zijn. +31(0)544 35 36 37 info@xhcbouw.nl
+31(0)53 234 62 47
info@xhcbouw.nl

Geïnteresseerd in ons werk?

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? We plannen een vrijblijvend gesprek in om elkaar te leren kennen en de mogelijkheden door te nemen.
+31(0)544 35 36 37
info@xhcbouw.nl